Logomark

Danmarks stærkeste samarbejder

Logomark

Danmarks stærkeste samarbejder

I fokus
Industribeskæftigelsen er buldret frem i Trekantområdet. Siden starten af 2021 er beskæftigelsen steget med over 2.800 lønmodtagere, så det samlede antal lønmodtagere i industrien i Trekantområdet nu er over 41.000. Helt præcist 41.085 i 1. kvartal 2023, som er det senest opgjorte kvartal.
Læs mere
I fokus
Trekantområdet har det næsthøjeste bruttonationalproduktet (BNP) pr. indbygger blandt landets fem storbyområder, og overgås kun af Hovedstadsområdet, når man måler områdernes velstand eller produktionsværdi. Ifølge Danmarks Statistik udgjorde BNP 384.000 kr. pr. indbygger i Trekantområdet i 2021, målt i faste priser (2010-niveau).
Læs mere
Trekantområdet ligger i hjertet af Danmark med gode forbindelser til resten af landet. Det er her, at tog fra alle retninger krydser hinandens spor. At den danske motorvej deler sig mod nord, syd, øst og vest. Og her eventyrlystne danskere letter til fjerne, eksotiske destinationer. Vi tror på, at gode forbindelser er fundamentet for et godt liv.

Samarbejde aktiverer ressourcer og kompetencer

Samarbejdet i Trekantområdet er først og fremmest stærkt, fordi det aktiverer ressourcer og kompetencer i kommunerne og hos centrale samarbejdspartnere.