I Trekantområdet er du tæt på alt det, der betyder noget ...

I Trekantområdet står livet aldrig stille. Her forenes landsbyens charme, nærhed og natur med storbyens mange muligheder.

Trekantområdet et af landets mest naturskønne områder med en lang kyststrækning samt bælte, fjorde, åer og skove, der indbyder til fiskeri, sejlads og cykelture. En del af vores byer ligger lige ned til vandet – eller i udkanten af store skovområder. Derfor er mange af vores indbyggere så priviligerede, at de bor i gå-afstand fra både badestranden, biografen og et pulserende byliv. Endda til halvdelen af, hvad du skal betale for samme antal kvadratmeter i storbyregion København.

Vores by- og kulturliv byder på hverdagsoplevelser til både legebørn, læseheste og livsnydere, men også oplevelser i særklasse til blandt andre adrenalinjunkies, musikelskere og kræsne kunstkendere. De seneste år er der desuden investeret mange kræfter og kroner i yderligere at styrke områdets kulturliv. I 2013 barslede Trekantområdet for eksempel med den første fælles festuge. 10 dage med over 350 arrangementer – en gigantisk smagsprøve på områdets kulturliv.

Trekantområdet ligger i hjertet af Danmark med gode forbindelser til resten af landet. Det er her, at tog fra alle retninger krydser hinandens spor. At den danske motorvej deler sig mod nord, syd, øst og vest. Og her eventyrlystne danskere letter til fjerne, eksotiske destinationer. Vi tror på, at gode forbindelser er fundamentet for et godt liv. For os er en motorvej er ikke bare en vej. Det er også en hurtig vej hjem. I Trekantområdet er du tæt på hele din familie – uanset at den er spredt ud over hele landet. Eller hele verden.

Vores gode infrastruktur betyder også, at Trekantområdet er ét stort arbejdsmarked, hvor folk bor i én by og arbejder i en anden. Og skulle drømmejobbet ikke være blandt de cirka 200.000 muligheder i Trekantområdet, kan du på under en time nå Aarhus, Esbjerg og Odense – et opland med mere end 600.000 jobs. Vi er det sted uden for København, hvor du har adgang til flest arbejdspladser på en time.

Mød menneskene

  • De har fået meget for pengene
    Når man kommer fra København kan man godt have lidt fordomme om at bo i en jysk landkommune. Men Marit og Søren Lehmann blev positivt …
  • Fra Helsingør til handlekraft
    En juleaften i Helsingør tænkte Nichlas Christiansen, at der skulle ske noget nyt. Bare 20 dage senere havde han fået et kollegieværelse og …
  • Peter-Jeberg-flytter-til-trekantomraadetPeter faldt for naturen
    Peter V. Jeberg har boet det meste af sit liv i større byer som Odense, København og Oslo. Men da muligheden kom for at kunne bo tæt på …

@trekantomraadet på Instagram

Selv om hvér dag er en fest i Trekantområdet ...

- er der 10 dage om året, hvor vi giver den ekstra gas

Hvert år i slutningen af august er der festuge i hele Trekantområdet. 10 dage med mere end 300 tankevækkende, opsigtsvækkende og underholdende arrangementer inden for blandt andet kunst, musik, teater, dans, foredrag og børnekultur rundt omkring i de syv kommuner.

Trekantområdets Festuge er både folkelig og finkulturel.

Den er én gigantisk smagsprøve på, hvad kulturlivet i Trekantområdet har at byde på - tilsat stærke nationale og internationale krydderier.

Helt særligt for Trekantområdets Festuge er en del af arrangementerne blevet til i et samarbejde mellem områdets borgere, foreninger og kulturinstitutioner, der er gået sammen på tværs af kommunegrænserne for at skabe et event til festugen. Ofte skabt til lige netop det sted, det foregår. It can only happen here.

Festugen 2017

Varighed: 10 dage
Datoer: 25/8 til 3/9

Se programmet for 2016


Klik her for at åbne som pdf

www.trekantfest.dk
www.facebook.com/trekantfest
 
@trekantfest på Instagram: