Logomark

Trekantområdet er Danmarks stærkeste business region

Logomark

Trekantområdet er Danmarks stærkeste business region

Logomark

Trekantområdet er Danmarks stærkeste business region

In focus
En række store energivirksomheder og de syv kommuner i Trekantområdet har givet hinanden hånd på, at de vil gøre Trekantområdet til Nordeuropas fyrtårn for produktion af grønne brændstoffer i løbet af de kommende 5 år.
Læs mere
In focus
Har din virksomhed ubesatte stillinger og problemer med at finde lige netop de tunge IT/Tech/Engineering profiler, som du har brug for? Så tag et kig på vores kommende store internationale IT/Tech State-of-Denmark talenttiltrækningskampagne. Det er gratis at deltage.
Læs mere
In focus
Netop nu udvikler vi en ny strategi for at styrke Trekantområdet som Danmarks transport- og logistikcentrum. Det gør vi fordi vi er Danmarks naturlige transport- og logistikknudepunkt.
Trekantområdet ligger i hjertet af Danmark med gode forbindelser til resten af landet. Det er her, at tog fra alle retninger krydser hinandens spor. At den danske motorvej deler sig mod nord, syd, øst og vest. Og her eventyrlystne danskere letter til fjerne, eksotiske destinationer. Vi tror på, at gode forbindelser er fundamentet for et godt liv.

Emner i fokus

Samarbejde aktiverer ressourcer og kompetencer

Samarbejdet i Trekantområdet er først og fremmest stærkt, fordi det aktiverer ressourcer og kompetencer i kommunerne og hos centrale samarbejdspartnere. Kommunaldirektørerne i de syv kommuner deltager i bestyrelsens arbejde og har ansvaret for at sikre, at de kommunale forvaltninger bidrager til samarbejdet.