back icon
Back arrow
Invest

Det største arbejdsmarked vest for Storebælt

Trekantområdet har Danmarks stærkeste samarbejde med erhvervslivet om uddannelse, tiltrækning, rekruttering og kompetenceudvikling af den arbejdskraft, der er nødvendig for at fastholde og styrke væksten. Samarbejdet er stærkt og går på tværs af både kommuner, jobcentre, uddannelsesinstitutioner, virksomheder, erhvervsserviceenheder, arbejdsmarkedets parter og andre relevante parter, og løftes som et fælles ansvar.

Trekantområdet har Danmarks stærkeste samarbejde med erhvervslivet om uddannelse, tiltrækning, rekruttering og kompetenceudvikling af den arbejdskraft, der er nødvendig for at fastholde og styrke væksten.

Samarbejdet er stærkt og går på tværs af både kommuner, jobcentre, uddannelsesinstitutioner, virksomheder, erhvervsserviceenheder, arbejdsmarkedets parter og andre relevante parter, og løftes som et fælles ansvar.

Nem adgang til fremtidens medarbejdere

I Trekantområdet har vi 82 produktionsrettede uddannelser, så din virksomhed også i fremtiden kan få den nødvendige arbejdskraft.

Trekantområdet har populært sagt det største arbejdsmarked vest for Storebælt. Læg dertil en arbejdsstyrke på mere end én million erhvervsaktive mennesker inden for en times kørsel.

De syv jobcentre i Trekantområdets kommuner hjælper med både med at besætte jobs, med at skabe et jobmarked med færre flaskehalse og med at være det ene kontaktpunkt mellem din virksomhed og kvalificeret talent.

De bedste betingelser for udvikling

Medarbejderne ved Schneider Electric i Kolding har tilsammen 19 forskellige nationaliteter; noget der i den grad beviser, at ved at tiltrække de rette kompetencer, er det muligt at videreudvikle uden at skifte beliggenhed.

Danmarks stærkeste samarbejde

Trekantområdet har Danmarks stærkeste samarbejde med erhvervslivet om uddannelse, tiltrækning, rekruttering og kompetenceudvikling af den arbejdskraft, der er nødvendig for at fastholde og styrke væksten. Samarbejdet går på tværs af både kommuner, jobcentre, uddannelsesinstitutioner, virksomheder, erhvervsserviceenheder, arbejdsmarkedets parter og andre relevante parter, og løftes som et fælles ansvar.