back icon
Back arrow
Invest

Midt i landet – og hurtig adgang til hele verden

Mere end 22.000 virksomheder har allerede placeret sig i Trekantområdet – og det er der mange gode grunde til. I Trekantområdet får din virksomhed en fantastisk beliggenhed lige i hjertet af Danmark og en effektiv infrastruktur med motorveje, jernbane, industrihavn og international lufthavn. Læg dertil en arbejdsstyrke på mere end én million erhvervsaktive mennesker inden for en times kørsel.

Beliggenhed betyder noget

Der er optimale betingelser for erhvervslivet i Trekantområdet – særligt de mange industri- og produktionsvirksomheder, der har valgt at placere sig her.

Optimale betingelser

Der er optimale betingelser for erhvervslivet i Trekantområdet – særligt de mange industri- og produktionsvirksomheder, der har valgt at placere sig her.


Erhvervsgrunde til alle typer virksomheder

I Trekantområdet har vi et stort udbud af attraktive erhvervsarealer tæt på det, der er vigtigst for at sikre de bedste vækstbetingelser for netop din virksomhed:

For eksempel finder du både erhvervsarealer til pladskrævende virksomheder, til særligt energikrævende virksomheder og til tunge industrivirksomheder i miljøklasse 6 og 7.

Men du finder også domicilmuligheder i nye spændende havneområder – og midt i byerne.


Centralt trafikknudepunkt

Uanset hvad der er vigtigst, når din virksomhed skal placere sig i Trekantområdet, er der aldrig langt til motorvejs- og jernbanenettet, den internationale lufthavn i Billund og en af landets største erhvervshavne i Fredericia.

Inden for 1 times kørsel fra Trekantområdet kan du nå Aarhus, Odense, Esbjerg og Flensborg. Udvides radius til 2 timers kørsel, kan du nå København, Aalborg og Hamborg.

Via Billund Lufthavn kan du nå London, Berlin, Amsterdam, Oslo og Stockholm på kun 60-90 minutters flyvning. Trekantområdet er med andre ord Danmarks centrale trafikknudepunkt, der modtager og fordeler gods- og persontrafik ud i hele landet – og hele Europa.

Otto Schachner

Beliggenhed er essentielt for vores virksomhed
Erhvervsudvikling i Trekantområdet

Erhvervsudvikling i Trekantområdet

Læs mere

Danmarks transport- og logistikcentrum

I Trekantområdet kan din virksomhed få hurtig og fleksibel adgang til – eller leveringer fra - de skandinaviske, europæiske og baltiske markeder. Blandt andet med containergods via motorvej, jernbane og skib. Det sker blandt via containerterminalen i Fredericia Havn og det multimodale transport- og logistikhub i Taulov, der huser en stor kombiterminal.

Det giver virksomheder i Trekantområdet klare fordele i forhold til transport og logistik – og det gør Trekantområdet til Danmarks transport- og logistikcentrum.


Erhvervsgrunde til salg

Vores syv kommuner Kolding, Vejle, Billund, Fredericia, Haderslev, Vejen og Middelfart, har hver deres unikke fordele, men tilbyder alle attraktive erhvervsarealer med gunstige transport- og logistikforhold for både danske og internationale virksomheder.

Se det aktuelle udbud af erhvervsgrunde i de syv kommuner: