back icon
Back arrow
Invest

Teknologi og innovation – få nem adgang til viden og kompetencer

I Trekantområdet holder vi blikket skarpt rettet mod teknologisk udvikling, der kan hjælpe vores virksomheder med at blive endnu mere succesfulde. Teknologi og innovation er afgørende for, at vi i Danmarks Produktionscentrum fortsat står stærkt og er konkurrencedygtige på den lange bane.

Stærkt vidensmiljø

Som virksomhed i Trekantområdet kan du derfor søge sparring hos de teknologiske videnscentre og innovationsmiljøer, der er forankret i områdets uddannelsesinstitutioner. Her kan du finde ekspertise til blandt andet kompetenceudvikling, teknologisk innovation og design i din virksomhed.

  • UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole
  • Syddansk Universitet
  • Designskolen Kolding

Tradition for offentlig-private samarbejder

I Trekantområdet har vi en stærk tradition for samarbejde mellem virksomheder, viden- og uddannelsesmiljøer og offentlige aktører. For vi ved, at det er en stor del af drivkraften bag fornyelse og fremgang i erhvervslivet i Trekantområdet.

Beliggenhed er afgørende

For virksomheden, Otto Schachner i Taulov, er logistikken et helt centralt element.

Stærke samarbejder

Vi samarbejder ikke kun om tiltrækning af statslige investeringer til infrastrukturen i Trekantområdet. I 2021 sætter vi fokus på transport- og logistikbranchen med den klare ambition at styrke væksten og erhvervsudviklingen yderligere. I en tæt fælles dialog med virksomhederne i Trekantområdet sætter vi spot på ikke mindst arbejdskraft og kompetencer, innovationskraft og grøn omstilling.

En af ambitionerne er, at Trekantområdet skal nemlig være et fyrtårn for grøn omstilling og bæredygtig vækst inden for energi og transport i form af en europæisk hub for grønne brændstoffer. Omdrejningspunktet er opbygningen af Power-to-X faciliteter i industriel skala. Power-to-X - så grøn el i storskala kan omdannes til brint – og herefter kan videreforarbejdes til flydende grønne brændsler.