Haderslev – Mulighedernes kommune

I Haderslev er der fokus på muligheder. Der tænkes utraditionelt og løsningsorienteret for at skabe de bedste rammer for borgere, erhvervsliv, foreninger og uddannelser.

Gode levesteder – uanset om man bor på landet eller i byen. Det er der i Haderslev Kommune. Landdistrikter såvel som bycentrene Haderslev, Vojens og Gram er i konstant udvikling gennem et godt samarbejde mellem kommune, foreninger og private erhvervsdrivende.

Haderslev byder på gode oplevelser og fortællinger. Fra Årø i øst til Gram i vest er der aktiviteter for hele familien. Der venter unikke oplevelser, som ikke findes andre steder. Kommunen tilbyder actionfyldte aktiviteter, smukke naturoplevelser og spændende historiefortællinger.

Der værnes om det historiske, men der bliver også gået nye veje. Den gamle industrihavn er forvandlet til et attraktivt område med uddannelser, virksomheder, spændende boliger og et stort streetsportsanlæg – StreetDome – der trækker folk til fra hele landet.

I kommunen venter der også masser af oplevelser i sportens verden, hvor SønderjyskE Ishockey og Fodbold er nogle af de helt store spillere både lokalt og på landsplan.

I Haderslev er det i høj grad fællesskabet, der er med til at skabe mulighedernes kommune. Her arbejder man i samarbejdets ånd, får ting til at lade sig gøre og hjælper hinanden til at blive endnu bedre. Her arbejder frivillige, kommune og virksomheder sammen om store arrangementer som Stafet for Livet og Lysfesten den 4. maj, men også i det daglige i forhold til forenings, kultur- og erhvervslivet.

Der er kort sagt oplevelser og muligheder for alle.


anita-tjoernelund-bosaetning-haderslev-kommune-1

Bosætningskoordinator

Anita Tjørnelund

+45 7434 0361
atjl@haderslev.dk
www.haderslev.dk