back icon

Strategisk konsulent på uddannelsesområdet

Vi søger en ambitiøs og erfaren strategisk konsulent, der kan medvirke til at styrke Trekantområdets position som en attraktiv uddannelsesregion. Du har en solid faglig ballast og viden – og du evner at udvikle og understøtte samarbejder, der gør en forskel.

Trekantområdet Danmark er Danmarks stærkeste business region: En samarbejdsorganisation med 17 medarbejdere, der arbejder målrettet på at fremme væksten og styrke Trekantområdets attraktivitet. Vores opgave er at varetage de fælles interesser, synliggøre og brande Trekantområdet samt udvikle og understøtte samarbejdet mellem de syv kommuner og en lang række aktører, herunder erhvervslivet, uddannelser, organisationer m.m.

Du får ansvaret for at udvikle vores samarbejder med videregående uddannelser, erhvervsskoler og ungdomsuddannelser. Vi forventer, at du både kan tage ansvar for at gennemføre projekter – og kan medvirke til at identificere behov for strategiske indsatser og udvikle nye indsatser, der kan skabe merværdi på tværs af de syv kommuner. Vi forventer samtidig, at du har et skarpt blik for tværgående sammenhænge - og ikke mindst lyst til at samarbejde om fælles udfordringer på tværs af indsatsområder og projekter.

Vi forventer, at du:

  • har en relevant videregående uddannelse
  • har solid erfaring med uddannelsessystemet og uddannelsespolitik
  • er en rutineret projektleder
  • er en kompetent facilitator med flair for at opbygge og vedligeholde tillidsfulde relationer
  • har stærke analytiske kompetencer og evner at formidle både på skrift og i tale
  • evner at navigere sikkert og troværdigt i et komplekst interessentlandskab med mange private og offentlige aktører
  • har forståelse for de særlige vilkår i en politisk ledet organisation

Du kan til gengæld forvente et job med masser af udfordringer og udviklingsmuligheder på en dynamisk arbejdsplads med gode kolleger og højt humør – i et område med store potentialer og høje ambitioner.

Ansættelse pr. 1. juni 2022. Løn efter overenskomst.

Send din ansøgning til via Jobindex senest 22. april kl. 12.00.

Jobsamtaler afholdes 25. og 28. april 2022.