back icon
Back arrow
Viden & Nyheder

Ledige stillinger

Vi søger nye medarbejdere til vores sekretariat. Se mere om de enkelte stillinger via linket til Jobindex.

Videns- og analysemedarbejder

Vi søger en erfaren konsulent med stærke analytiske kompetencer. Du skal styrke videns- og datagrundlaget for vores indsatser og for vores kommunikation.

Trekantområdet Danmark er Danmarks stærkeste business region: En samarbejdsorganisation med 18 medarbejdere, der arbejder målrettet på at fremme væksten og styrke Trekantområdets attraktivitet. Vores opgave er at varetage de fælles interesser, synliggøre og brande Trekantområdet samt udvikle og understøtte samarbejdet mellem de syv kommuner og en lang række aktører, herunder erhvervslivet, uddannelser, organisationer m.m.

Deadline: 9. november kl. 12.00

Industrikonsulent med ansvar for virksomhedsdialog

Vi søger en initiativrig og vedholdende konsulent, der kan medvirke til at fremtidssikre industrien i Trekantområdet. Du skal aktivt styrke dialogen med produktionsvirksomhederne om aktuelle og fremtidige udfordringer og skabe de rigtige match med erhvervsfremme- og innovationssystemet.

Du får ansvaret for dialog og kontakt med produktionsvirksomhederne i Trekantområdet – i et tæt samspil med det industrielle økosystem, dvs. erhvervsfremmeaktører, klynger og GTS’er. Udgangspunktet er altid virksomhedens konkrete udfordringer – med en ambition om at styrke virksomhedens fremtidige konkurrencekraft. Vi forventer derfor, at du kan fungere som oversætter mellem virksomhedens konkrete behov og de tilgængelige virksomhedstilbud – og at du kan sikre kontinuitet og sammenhæng i virksomhedens oplevelse.

Deadline: 16. november kl. 12.00

Playmaker til Danmarks stærkeste industrielle økosystem

Vi søger en ambitiøs og erfaren playmaker, der kan medvirke til at styrke Trekantområdets position som Danmarks produktionscentrum. Din opgave bliver at videreudvikle Danmarks stærkeste industrielle økosystem, der kan understøtte virksomhedernes forretningsudvikling og konkurrencekraft.

Som playmaker er din opgave at spille de andre gode og styrke samspillet. Du skal skabe opbakning til det fælles mål at sikre den bedst mulige understøttelse af industriens fremtidige konkurrencekraft - med særligt fokus på grøn omstilling, innovation og kompetent arbejdskraft.

Deadline: 16. november kl. 12.00