Interacoustics nye hovedkvarter på Audiometer Alle er nabo til motorvejen. Og det er netop grunden til, at virksomheden ligger her.

Siden grundlæggelsen i 1967 har danske Interacoustics, som er en af verdens største producenter af audiologisk udstyr, haft til huse i Assens. Men grundet en årrække med vokseværk, hvor virksomheden oplevede, at det var svært at tiltrække den nødvendige arbejdskraft, flyttede de ca. 160 medarbejdere i sommeren 2015 ind i det nybyggede domicil i Middelfart. Valget af beliggenhed er sket på baggrund af grundige overvejelser for en af Fyns mest videnstunge virksomheder, der beskæftiger mange højtuddannede personer som ingeniører, cand.merc.’ere og HD’ere.

– Det har i flere år været en stor udfordring at tiltrække tilstrækkeligt velkvalificerede medarbejdere til at imødekomme vores konstante vækst. I Middelfart bor vi lige ved motorvejen og kan tiltrække medarbejdere fra et stort opland – herunder hele Fyn, Aarhus, Esbjerg og Sønderjylland. Det er helt afgørende for virksomhedens fremtid, siger Charlotte Ellemose Sonne, Communication Coordinator ved Interacoustics.

At beliggenheden faktisk betyder noget, fik Interacoustics bekræftet umiddelbart efter, at flytteplanerne var blevet offentliggjort. Her ansatte virksomheden nye medarbejdere fra bl.a. Vejle og Esbjerg, som fortalte, at dét, at Interacoustics stod for at flytte til Middelfart, havde stor betydning for, at de søgte jobbet.