back icon
Back arrow
Nyhedsarkiv

Vær med til Danmarks største fejring af industrien

Forfatter
Udgivet af:
Camilla Hostrup Steenholt
19. oktober 2018

Med cirka 50 arrangementer sætter Industriens Uge i uge 44 spot på industri- og produktionsvirksomheder i Trekantområdet og de mange spændende udfordringer og muligheder, fremtiden bringer for dansk industri.

Hvordan ser industrien ud i dag, hvilke karrieremuligheder er der og hvordan virksomhederne kan sikre kvalificeret arbejdskraft? Det er nogle af de emner, du kan blive klogere på, når Trekantområdet under temaet ”Mennesket i Industrien” for tredje år i træk fejrer industrien med ”Industriens Uge”

- Trekantområdet har i generationer været et af landets stærkeste industriområder, og det er en position, vi er stolte af og gerne vil værne om. Industriens Uge er en anledning til at sætte industrien på dagsordenen og fejre den. Samtidig er det en uge, hvor produktionsvirksomheder fra hele landet kan få ny inspiration og viden om fremtidens muligheder, og hvor borgere, der måske ikke kender så meget til industrien i dag, kan få lov til at kigge ind bag fabriksfacaden. Med andre ord er der noget for alle, siger projektleder på Industriens Uge, Ditte Skipper, fra Trekantområdet Danmark.

Ugen byder på en masse forskellige arrangementer med fokus på industri og produktion. Du kan blandt andet komme til åbent hus i spændende produktionsvirksomheder, prøve de nyeste digitale fabrikationsteknologier og deltage i forskellige workshops, der giver indblik i industriens mange karrieremuligheder.

Til årets toparrangement "MADE IN CHINA – 2025?" kan du desuden opleve en række nationale og internationale oplægsholdere, der med udgangspunkt i Kinas tek-revolution ser nærmere på mulighederne i dansk industri - og særligt, hvad vi kan lære af Kina. Blandt oplægsholderne er journalist og Kina-analytiker Christina Boutrup og COO for kinesiske Clobotics, Claire Chen. På dagen er der god mulighed for at deltage aktivt i debatten og udvide sit netværk.

Alle arrangementer i Industriens Uge finder sted i en af Trekantområdets syv kommuner: Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle.

Du kan se hele programmet og tilmelde dig på www.industriensuge.dk