back icon
Back arrow
Viden & Organisation

Om Trekantområdet Danmark

Trekantområdet Danmark er Danmarks ældste business region. Vi samarbejder om at skabe vækst og attraktivitet i Trekantområdet.

Trekantområdet Danmark er en politisk styret samarbejdsorganisation mellem syv kommuner: Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle. Samarbejdet ledes af en bestyrelse, der består af de syv borgmestre.

Samarbejdet omfatter i dag erhvervsudvikling, uddannelsesprojekter, fælles kommuneplanlægning, grøn omstilling og interessevaretagelse.

Sekretariatet i Trekantområdet Danmark ledes af en direktør og består af 16 medarbejdere, der udover at betjene bestyrelsen har ansvaret for at understøtte og udvikle samarbejdet mellem kommunerne – og mellem kommunerne og centrale aktører som fx virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner m.fl.

Læs mere om vores organisation og vores samarbejder her.

Trekantområdets logo

Når du samarbejder med Trekantområdet Danmark kan det være relevant at inkludere et eller flere af vores designelementer på f.eks. website, printmateriale mv. Herunder kan du downloade vores logopakke og en kort guide til anvendelsen af vores designelementer.