back icon
Back arrow
Lev hele livet her

Lad din karriere vokse i Trekantområdet

Her kan både du og din partner få spændende jobs. Jobmulighederne er både mange og alsidige. Det gælder næsten uanset, hvilken uddannelse og hvilket uddannelsesniveau, du har. Og karrieremulighederne er gode, så når du er klar til at få dit næste job og det næste job efter det, kan du finde det her.

Ledige jobs lige nu

Er du nysgerrig på jobmulighederne?

Kig nærmere på aktuelle ledige jobs fra hele Trekantområdet - måske ét af dem skal være dit?

Trekantområdet er hjemsted for 24.000 virksomheder og 65 videregående uddannelser med mere end 7.000 studerende. Det skaber sammen med en livligt spirende underskov af iværksættere, innovative arbejdspladser og servicetilbud nogle af landets bedste karrieremuligheder.

I de senere år er vi blevet hjemsted for mange virksomheder med fokus på udviklingen af ny teknologi og salg af serviceydelser, hvilket gør jobmarkedet i vores området er meget alsidigt. Og virksomhederne trives. Det er vores mange gazellevirksomheder et godt bevis på.

Mere end 230.000 jobmuligheder

I Trekantområdet ligger byerne så tæt, og infrastrukturen er så god, at det helt uden problemer er muligt at bo i én by og arbejde i en anden. Men skulle drømmejobbet ikke være blandt de cirka 200.000 muligheder i Trekantområdet, kan du på under en time nå blandt andet Aarhus, Esbjerg og Odense – et opland med mere end 770.000 jobs. Det gør os til det sted uden for København, hvor du har adgang til flest arbejdspladser på en time.

Vi mødes i Trekantområdet

Trekantområdet er Danmarks trafikale knudepunkt. Det er her, at motorvej E20 og E45 mødes, de centrale jernbanelinjer skærer hinanden og landets næststørste lufthavn ligger. Vi er tæt på på både Aarhus, København og Hamborg – ja resten af verden.

Men vores byer er også tæt på hinanden. Derfor fungerer Trekantområdet i dag som ét stort arbejdsmarked – ét arbejdsmarked med mange muligheder. Hver dag pendler 47.000 af vores borgere fra én kommune til en anden for at komme på job. Vi har også rigtig mange udefra, der arbejder på en af vores spændende virksomheder. Faktisk pendler godt 50.000 hver dag ind i Trekantområdet.

Mere end 65 videregående uddannelser

I Trekantområdet uddanner vi fremtidens iværksættere, desigere, musicalstjerner og ledere i industrien. Du får høj faglighed, nære relationer i undervisningen og en tæt kontakt til det lokale erhvervsliv, der gemmer på mere end 200.000 jobmuligheder.

Hvad bruger du din fritid på?

Brug tiden på det der giver dig allermest livskvalitet når du ikke er på arbejde. Hvad end det er en aktiv tur på mountainbiken eller kreative sysler i værkstedet – så har du mulighederne i Trekantområdet.