back icon
Back arrow
Samarbejder & Initiativer

Kultur og events styrker bosætningen i Trekantområdet

Trekantområdet er et attraktivt område både for borgere og gæster. Nærheden til og samspillet mellem kommunerne i Trekantområdet er en stor styrke, og vi samarbejder om at synliggøre den fælles fortælling om det gode liv i Trekantområdet.

De syv kommuner i Trekantområdet har hver deres styrker og kendetegn som bosætningskommuner. Det, vi er fælles om - og det, der gør os forskellige - er til sammen med til at gøre Trekantområdet til det måske mest attraktive sted at bosætte sig i Danmark.

Sammen har vi Danmarks bedste job- og karrieremuligheder vest for Storebælt - med godt 230.000 jobs i Trekantområdet og yderligere 770.000 indenfor 1 times pendlingsafstand. Intet andet sted i Danmark ligger en håndfuld større provinsbyer så tæt på hinanden. Det skaber et unikt samspil mellem land og by med fantastiske rekreative muligheder og et spændende kulturliv. Og så befinder vi os jo midt i Danmark - tæt på det hele.


MANGFOLDIGE KULTURTILBUD

Kulturlivet bidrager i høj grad til Trekantområdets attraktivitet. Vi samarbejder om at udvikle Trekantområdet som en kulturmetropol, der både byder på små hverdagsoplevelser og de helt store events året rundt. Trekantområdets kulturliv drives af det lokale engagement og de stærke fællesskaber.