back icon
Back arrow
Lev hele livet her

Lev hele livet her

Livskvalitet

I Trekantområdet kan du leve et liv, hvor der er plads til både familie, fritid og job. Vi har rammerne, der gør det muligt for dig at leve et liv i balance og med fokus på det, der giver dig og din familie allermest livskvalitet.

Arbejdsliv

Du har et væld af karrieremuligheder og jobmarkedet er stort. Erhvervslivet har mange facetter. Uanset om du vil arbejde i industrien, i den kreative branche eller multinationale selskaber, så har du mulighederne her.

Fritidsliv

Og når du har fri, er naturen lige rundt om hjørnet. I naturen finder du både åbne vidder, dramatiske højder, skov og strand, kort sagt, et landskab til både romantiske gåture og en aktiv fritid.

Tæt på

Faktisk er du tæt på det meste, her i Trekantområdet. Selv det, der er lidt længere væk, er tæt på. På én time kan du nå til Aarhus, Vesterhavet eller Odense og på to timer kan du nå til København, Aalborg eller Hamborg.

Kulturliv

I Trekantområdet kan du opleve kultur i alle afskygninger og former, det smalle, det brede, det til børn, det til sportsnørden og det til dig, der er vild med thrash metal eller akvareller. Vi sørger nemlig for at kulturudbuddet hele tiden udvikler sig.

Studieliv

I Trekantområdet uddanner vi fremtidens iværksættere, designere, musicalstjerner og ledere i industrien. Faktisk kan du vælge imellem flere end 65 forskellige videregående uddannelser i et af landets mest naturskønne områder.