back icon
Back arrow
Lev hele livet her

Høj faglighed og nære relationer på mere end 65 videregående uddannelser

I Trekantområdet uddanner vi fremtidens iværksættere, designere, musicalstjerner og ledere i industrien. Faktisk kan du vælge imellem flere end 65 forskellige videregående uddannelser i et af landets mest naturskønne områder. Du får høj faglighed, nære relationer i undervisningen og en tæt kontakt til det lokale erhvervsliv, der gemmer på mere end 200.000 jobmuligheder.

Nedenfor kan du se mere om vores videregående uddannelser indenfor:

  • Design, Kommunikation & IT
  • Velfærd
  • Teknologi & Industri
  • Business
  • Innovation & Iværksætteri

Der er gode grunde til at studere i Trekantområdet

SUen rækker længere Bo billigt og tæt på alt det, der betyder noget. I Trekantområdet finder du studie- og ungdomsboliger fra 72 kr pr. m2.

Ikke blot et nummer På uddannelserne i Trekantområdet er der nære relationer, og du er ikke blot et nummer i klassen. Her er der plads til spørgsmål og fordybelse.

Høj faglighed mere end 9.000 studerende læser på en videregående uddannelse i Trekantområdet – og det skyldes især den høje faglighed på vores 7 uddannelsesinstitutioner.

200.000 jobmuligheder Studiejob eller fast arbejde efter studiet, i Trekantområdet har du gode muligheder for at finde jobbet.

Her er du tæt på alt det, der betyder noget

Vi har SU-venlige studieboliger i gå-afstand fra både badestranden, biografen og et pulserende byliv. Og skulle du alligevel savne venner og familie, betyder vores placering i hjertet af Danmark, at der aldrig er langt hjem til en hyggestund med gamle venner eller en middag hos familien – uanset hvor i landet, de bor.