back icon
Back arrow
Vækst & Muligheder

Midt i landet – og hurtig adgang til hele verden

Mere end 22.000 virksomheder har allerede placeret sig i Trekantområdet – og det er der mange gode grunde til. I Trekantområdet får din virksomhed en fantastisk beliggenhed lige i hjertet af Danmark og en effektiv infrastruktur med motorveje, jernbane, industrihavn og international lufthavn. Læg dertil en arbejdsstyrke på mere end én million erhvervsaktive mennesker inden for en times kørsel.

Beliggenhed betyder noget

Det fås ikke bedre i Danmark. Midt i landet med nem adgang til hele verden.

Derfor er koncentrationen af industri-, transport- og logistikvirksomheder også større end noget andet sted.

Centralt trafikknudepunkt

Uanset hvad der er vigtigst, når din virksomhed skal placere sig i Trekantområdet, er der aldrig langt til motorvejs- og jernbanenettet, den internationale lufthavn i Billund og en af landets største erhvervshavne i Fredericia.

Inden for 1 times kørsel fra Trekantområdet kan du nå Aarhus, Odense, Esbjerg og Flensborg. Udvides radius til 2 timers kørsel, kan du nå København, Aalborg og Hamborg.

Via Billund Lufthavn kan du nå London, Berlin, Amsterdam, Oslo og Stockholm på kun 60-90 minutters flyvning. Trekantområdet er med andre ord Danmarks centrale trafikknudepunkt, der modtager og fordeler gods- og persontrafik ud i hele landet – og hele Europa.

Danmarks transport- og logistikcentrum

I Trekantområdet kan din virksomhed få hurtig og fleksibel adgang til – eller leveringer fra - de skandinaviske, europæiske og baltiske markeder. Blandt andet med containergods via motorvej, jernbane og skib. Det sker blandt via containerterminalen i Fredericia Havn og det multimodale transport- og logistikhub i Taulov, der huser en stor kombiterminal.

Det giver virksomheder i Trekantområdet klare fordele i forhold til transport og logistik – og det gør Trekantområdet til Danmarks transport- og logistikcentrum.


Otto Schachner: Beliggenhed er afgørende for vores forretning

For virksomheden, Otto Schachner i Taulov, er logistikken et centralt element. Jan Lund, som er direktør for virksomheden Otto Schachner, er ikke i tvivl om værdien i at være lokaliseret ved knudepunktet i Taulov, tæt på Fredericia.

Erhvervsudvikling i Trekantområdet

Vi arbejder tæt sammen om at skabe de bedste rammer for vækst med god erhvervsservice, hurtig sagsbehandling, effektiv infrastruktur og høj mobilitet samt et stærkt og fleksibelt arbejdsmarked.

Erhvervsgrunde til alle typer virksomheder

I Trekantområdet har vi et stort udbud af attraktive erhvervsarealer tæt på det, der er vigtigst for at sikre de bedste vækstbetingelser for netop din virksomhed:

For eksempel finder du både erhvervsarealer til pladskrævende virksomheder, til særligt energikrævende virksomheder og til tunge industrivirksomheder i miljøklasse 6 og 7.

Men du finder også domicilmuligheder i nye spændende havneområder – og midt i byerne.