back icon
Back arrow
Cases

Trine har fundet roen

Tine Grauslund har hele livet haft en forbindelse til Trekantområdet. Hun er taknemmelig for de gode rammer og synes, at området er et perfekt udgangspunkt for familieliv og en god opvækst.

Tine er født i Belgien, da hendes forældre var udstationerede. Men familien vendte tilbage til forældrenes hjemby Fredericia, hvor de oprindeligt mødte hinanden som landmandsdreng og bypige. Selv om Tine også har været ude at mærke verden siden, har hun dog valgt, at hendes børn også skal vokse op i Trekantområdet.

”Fredericia binder os sammen. For mange år siden kaldte vi Fredericia byen for alle. Det tænker jeg er kendetegnet for Fredericia. Der er alle mulige slags mennesker, og her er plads til os alle sammen”, fortæller Tine.

Tine føler sig meget taknemmelig for de gode rammer, hun har haft i Trekantområdet igennem sin opvækst og voksenliv. Tine har sågar fuldført sin uddannelse i Trekantområdet.

”Fredericia er et super godt knudepunkt for uddannelse. Jeg læste selv til lærer på seminariet i Jelling og pendlede frem og tilbage fra Fredericia. Jeg oplever rigtig mange mennesker, som tager til Århus og København og vender retur igen, når de får børn. Der er noget nærhed her, som mange har brug for i et samfund, hvor det går lidt for stærkt indimellem. Et sted til at finde roen”, fortæller Tine.

Tine er mor til fire. Hun er skilt fra børnenes far. Det giver nogle logistikudfordringer i hverdagen, men også her er det en fordel for hende at bo i Trekantområdet, hvor det er let for både børnene og hende at pendle rundt.

”Det er rart at have sine nære og familiemedlemmer i området omkring Fredericia, der kan hjælpe hvis der er sygdom eller lignende”, fortæller Tine.

Hun oplever også, at området giver hende de muligheder for at dyrke de fritidsinteresser, hun har lyst til. Tine er både til sport og kreative udfoldelse – og dyrker begge dele flittigt. Dels som kunstner og dels som forholdvis ny paraglider.

”Nogen har brug for at løbe et maraton eller lignende, men jeg kan godt lide at male og komme ind i min egen boble. Når jeg maler, kommer mine fortællinger ud. Ligeså meget som jeg elsker at male, dyrker jeg også paraglidning. Mange spørger hvor man kan paraglide i Danmark, men faktisk kan man paraglide fra volden ud over Østerstrand i Fredericia”, fortæller Tine.

Tine har en klar holdning til sit liv, og hvordan det skal leves. Og hun mener, at Trekantområdet har været et perfekt springbræt til hendes begivenhedsrige livsstil.

”Livet skal leves legende. Og det bliver det. Jeg er et stort legebarn, og når jeg kigger på min farfar, Søren, som er 96, som stadig leger sig igennem livet, må det være ham, det kommer fra”.