back icon
Back arrow
Nyhedsarkiv

Royal Run i Kolding gør 2022 til historisk sportevent-år i Trekantområdet

Forfatter
Udgivet af:
Camilla Hostrup Steenholt
09. december 2021

Der er gode nyheder til de mange sportsglade folk i Trekantområdet: En i forvejen tætpakket sportevent-sommer bliver nu toppet med nyheden om, at motionseventet Royal Run kommer til Kolding 2. pinsedag 2022. Kolding bliver dermed den første by i Trekantområdet til at være vært for Royal Run.

Det glæder Jens Otto Størup, der er administrerende direktør for DGI og medlem af Royal Runs styregruppe:

- Igen i år har vi mulighed for at udvide Royal Run, så endnu en by får kongelig deltagelse. Vi ved, at Royal Run er mange deltageres første motionsevent, og også i de nye byer kan deltagerne fejre fællesskabet og opleve glæden ved bevægelse, siger han.

Royal Run i Kolding 6. juni 2022 kickstarter en sæson, der byder på en perlerække af forskellige sportevents fra øverste hylde i Trekantområdet:

Fra 26.-30. juni afvikles VM i Orientering i Vejle, Kolding og Fredericia.

3. juli er der etapestart på 3. etape Tour de France i Vejle og med rute videre sydpå gennem Kolding og Haderslev kommuner.

17. september er der VM i Mountainbike Marathon i Haderslev og endelig afvikles der VM i kørestolsrugby i Vejle fra 10.-16. oktober.

Den imponerende sportevent-sæson glæder sport event manager i Trekantområdet Danmark, Thomas Kastrup, der netop arbejder med at tiltrække sportevents til Trekantområdet.

- Der er virkelig noget for alle sportsglade folk i Trekantområdet i 2022: Et kæmpe deltagerevent som Royal Run, et kæmpe publikumsevent som Tour de France og derudover en perlerække af actionprægede og publikumsvenlige verdensmesterskaber, der også drager fordel af den flotte natur og de fine bymiljøer i Trekantområdet. Samlet set er det et fantastisk tilbud, som også viser Trekantområdets attraktivitet og alsidighed som destination for mange forskellige slags sportevents. Trekantområdets sportevent-sæson 2022 er virkelig et udstillingsvindue, som kan hjælpe vores tiltrækning af nye, spændende sportevents, siger Thomas Kastrup.